skip to Main Content
Een Linkbuilding Bureau Inschakelen

Een linkbuilding bureau inschakelen

Veel eigenaren van websites hebben geen idee wat linkbuilding is en waarom het belangrijk is om linkbuilding uit te besteden aan een linkbuilding bureau. Iedere website heeft namelijk een reputatie dat bepaald word door websites die verwijzen naar je website. Aan de hand van de reputatie van je website word er door een zoekmachine bepaald welke positie je krijgt. Het is dus zeker niet vreemd dat een website met een betere reputatie, ook een betere positie krijgt. Als je geen verstand hebt van linkbuilding, dan is het belangrijk om hier noot zelf aan te sleutelen en dit altijd uit te besteden aan een marketingbureau. 

Mijn website heeft een hoge spamscore 

Wanneer iemand zelf aan de linkbuilding van zijn of haar website gaat sleutelen, dan is de kans groot dat dit op de verkeerde manier gebeurt en er een spamscore ontstaat. Dit is zeer slecht voor de reputatie en daarom ook de positie van de website. Om dit probleem te verhelpen is het enorm belangrijk om direct contact op te nemen met een linkbuilding bureau. Ze hebben namelijk de ervaring, middelen en het personeel om de reputatie te kunnen herstellen en verbeteren. 

linkbuilding bureau

Is linkbuilding toegestaan?

Hou er rekening mee dat linkbuilding een grijs gebied is en officieel niet is toegestaan door Google. Toch moet je in Nederland wel linkbuilding toepassen want anders is het onmogelijk om ooit een goede positie te behalen. Hierbij is het belangrijk om alleen de linkbuilding door een marketingbureau te laten doen omdat ze weten hoe je geen reputatieschade toebrengt, maar ook weten ze hoe ze binnen de richtlijnen en eisen van Google blijven. Toch zijn er marketingbureaus die hier fouten in maken en daarom blijft het belangrijk om verschillende marketingbureaus te vergelijken op ervaringen.

Back To Top